BREVET

PAOLO NANI TEATER

BREVET af Paolo Nani – en af verdens bedste komiske skuespillere – er en uhyre enkel forestilling, som er inspireret af den franske forfatter og digter Raymond Queneaus værk Exercises in Style (1947).

Paolo Nani, alene på scenen, med rekvisitter der kan være i én kuffert, giver liv til 15 forskellige versioner af den samme, næsten banale historie: Den spilles forlæns, baglæns, med overraskelser, vulgært, uden hænder, som western, som stumfilm, som skrækfilm, som cirkusnummer… uden at der bliver sagt et eneste ord. Forestillingen er et sprudlende studie i stilarter, fyldt med overraskelser og gags, der ikke levner publikums lattermuskler et eneste øjebliks pause i de 70 minutter den varer.

Forestillingen er blevet betegnet som kult af den danske såvel som den internationale presse og er en klassiker indenfor det komiske fysiske teater.

Siden 1992 har forestillingen været præsenteret i 43 lande, i alle fire verdensdele. Mere end 1600 forestillinger er det blevet til med denne grine-klassiker, som bliver ved med at overraske, selv om man har set den mange gange.


KONCEPT: Paolo Nani, Nullo Facchini / INSTRUKTION: Nullo Facchini

Tidspunkt & STED

23. oktober kl. 20.00 på Vestjyllands Højskole

24. oktober kl. 19.00 på Mejeriet

Spillested

Vestjyllands Højskole, Skraldhedevej 8, 6950 Ringkøbing
Mejeriet, Kirkegade 1, 6880 Tarm

Billetter

Standard: 150 kr.

Pensionist: 100 kr.

Børn/unge under 26 år: 100 kr.

Gruppe min. 10 personer: 125 kr.