om foreningen

Ringkøbing Fjord Teater er en forening, som arrangerer scenekunstforestillinger i Ringkøbing-Skjern Kommune. Vi søger at give forskellige scenekunstoplevelser på højt kunstnerisk niveau til en bred del af befolkningen, unge og ældre. Vi vælger forestillinger fra scenekunstproducenter, som har noget på hjerte. Og vi søger gerne det skæve, det horisontudvidende, det tankevækkende og det nyskabende. Foreningen har ikke egen scene og spiller primært på Teatret OM og Vestjyllands Højskole, mens denne sæson blev skudt igang med danseteater på en udendørs scene bag Ringkøbing Rådhus.

Foreningen er 100% frivilligt drevet, og al administration, booking, kommunikation, afvikling m.v. varetages af bestyrelsens medlemmer i samarbejde med spillestederne.

BESTYRELSEN

Bestyrelsen består af lokale ildsjæle, der brænder for at bringe teater til Ringkøbing-Skjern Kommune. Bestyrelsens medlemmer vælges på generalforsamling én gang om året. På seneste generalforsamling d. 19. september 2023 er følgende valgt:

Nina Hulgaard

Tilforordnet
Mob. 22 75 59 81
kontakt@bjoernhernes.dk

Foreningens vedtægter kan downloades her: