SANDKIND

Dobbeltarrangement – koncert med Ensemble midtvest og performance med daily fiction

Et sanseligt præludium med tre strygere indleder en performance i sand, SANDKIND. Performancen er en koreografisk undersøgelse af relationen mellem kroppen og det sanselige. En sagte hyldest til sameksistens mellem menneske og natur. Musikken er valgt i samarbejde med performeren Tora Balslev, og hele arrangementet vil opleves som en helhed. Ensemblet spiler to værker: ét af Jean Sibelius, finsk nationalromantiker, og ét af Peter Bruun, en markant dansk komponist. Han skriver både små stykker og for opera, ofte smukt, markant og overraskende. Modtager af Nordisk Råds Musikpris.

Performancen SANDKIND består af 55 liter krop og 55 liter sand. Sand og krop udgør et skulpturelt foranderligt hele, der i sin langsommelighed inviterer os ind i en uendelighed – af ro. Jorden tog form for 4,6 milliarder år siden. Meteorider som fløj i rummet samlede sig over lang tid og blev til planeten. I jordens kappe smelter stoffet, ved skorpen er det hårdt. Bjerge eroderer, kornes ned, bliver til sand. Man kan sige, at et sandkorn er den mindste sten i verden. Den mindste klippe i verden. Men stadig en klippe. Noget at holde fast i.


KONCEPT, KOREOGRAF & PERFORMER: Tora Balslev
/ MUSIK: Tin Soheili / DRAMATURG: Betina Birkjær
/ KOREOGRAFISK KONSULENT: Antoinette Helbing / LYSDESIGNER: Martin Danielsen / PRODUCENT: prfrm – produktion og formidling af scenekunst

Tidspunkt

24. november kl. 15.00

Spillested

Teatret OM, Buen 15, 6950 Ringkøbing

Billetter

Standard: 150 kr.

Pensionist: 100 kr.

Børn/unge under 26 år: 100 kr.

Gruppe min. 10 personer: 125 kr.