MENNESKESØNNENS SIDSTE DAGE

– MED ANDré Andersen

En fortælling om kærlighed, forræderi, tilgivelse, angst og ikke mindst om at være menneske med alt, hvad det indebærer på godt og ondt og om at møde smerte, sorg og ondskab med kærlighed.

De 30 sølvmønter vejer tungt i bæltet, da Judas kysser “ham” på kinden.
Peter græder, da han for tredje gang benægter at kende “ham”, nøjagtig som “han” havde sagt under det sidste måltid.
Budbringeren vandrer frem og tilbage fra Herodes til (Pontius) Pilatus, der er kommet i en politisk kattepine og til sidst må give efter.
Menneskesønnen selv skal bære korset til Golgatabjerget, hvor smeden venter med naglerne til hænder og fødder. Menneskesønnen, der 30 år tidligere blev født i en stald, hænger på korset og forstår ikke hvorfor hans far har forladt ham.
Seks timer senere lægger han sit liv i sin fars hænder og fortællingen om menneskesønnen slutter, da han udånder på korset… Eller gør den?

Vi hører hele den intense historie om de sidste timer og får samtidig flashbacks til en krybbe 30 år tidligere, lignelser, taler og fortællinger om at finde det bedste frem i os selv – også i livets sværeste stunder.


MEDVIRKENDE: Aske Ebbesen, Pernille Stockfleth, André Andersen / PRODUCENT: André Andersen SOLO / DRAMATIKER: André Andersen / INSTRUKTØR: André Andersen / SCENOGRAF: Rasmus Finsen

Tidspunkt

19. marts 2024 kl. 09.00

Spillested

Spjald Skole, Halvejen 2, 6971 Spjald

Billetter

Standard: 150 kr.

Pensionist: 100 kr.

Børn/unge under 26 år: 100 kr.

Gruppe min. 10 personer: 125 kr.

Der tillægges billetgebyr på 10 kr.