hyper switch ultra faggot

HYPER SWITCH ULTRA FAGGOT er en våd drøm. En simpel kærlighedshistorie om at  være afhængig af smerte og ensomhed, og om at forelske sig i noget, man ikke kan finde  ud af, om man skal være eller begære. En musikdramatisk monolog om den underbelyste  homoerotiske logik, at det, der er det mest brutale, også er det smukkeste man har.  

Instruktør og dramatiker Johan Klint Sandberg er gået sammen med klassisk komponist  Matias Vestergård og skuespiller Ludvig Brostrup om at skabe HYPER SWITCH ULTRA  FAGGOT. En enkelt skuespiller står i et tomt rum fuld af højtalere, hvor mandsstemmerne  fra Det Unge VokalEnsemble personificerer homomiljøet i et gennemkomponeret korværk.  Den angstfyldte homoseksuelle mand inde i det såkaldt harmoniske fællesskab.  

Vi gør opmærksom på at forestillingen indeholder udpenslede skildringer om vold, overgreb og sex. 
Trigger warnings: Homofobi, transfobi, racisme, femmefobi

ALDER: fra 16 år 


IDÉ & TEKST: Johan Klint Sandberg & Ludvig Brostrup / MEDVIRKENDE: Ludvig Brostrup / ISCENESÆTTELSE: Johan Klint Sandberg / KOMPONIST: Matias Vestergård / KOSTUMEDESIGNER & SCENOGRAFKONSULENT: Ditte Marie Tygesen / SCENOGRAFASSISTENT: Agnes Rahbek / KOR: Det Unge VokalEnsemble / DIRIGENT: Poul Emborg /TONEMESTER: Ragnheiður Jónsdóttir / PRODUCENT: Johan Klint Sandberg

Tidspunkt

24. januar kl. 20.00

Spillested

Vestjyllands Højskole, Skraldhedevej 8, 6950 Ringkøbing

Billetter

Standard: 150 kr.

Pensionist: 100 kr.

Børn/unge under 26 år: 100 kr.

Gruppe min. 10 personer: 125 kr.

Der tillægges billetgebyr på 10 kr.

Fotokredit: Frederikke Brostrup