BENCHED

– MED UPPERCUT DANSETEATER

Vejr-opdatering 3. august: Vi får tørvejr i morgen, så forestillingen spiller som planlagt udendørs, på plænen bag Ringkøbing Rådhus. Vi glæder os til at ser jer! Køb billetter her.

D. 4. august får Ringkøbing besøg af Uppercut Danseteater, som opfører forestillingen BENCHED på plænen foran Rådhuset. Med fjorden som bagtæppe kan du opleve en imponerende udendørs danseforestilling, til begejstring for både børn, unge og voksne.

Tag plads! Sæt dig ned! Du er bænket! Sat Af! Sat sammen! Sidder du det rigtige sted?

En hudløs ærlig fortælling om livets store og helt små spørgsmål. Om at sætte sig til rette. Om at turde at sætte sig skævt, om at sidde på tværs, om at blive sat, sat af eller bænket. Om at tage, skabe, og give plads, og helst at huske at gøre det, inden du falder på røven, der hvor bænken ender.

Dét skriver anmelderne:

“…[I Benched] beviser Stephanie Thomasen, at hun ikke blot er en opfindsom, humoristisk og livligt fortællende koreograf, men også en fortrinlig iscenesætter. Der er rum, balance og dramatik i hendes billeder, så det bliver en fuldendt danseforestilling.
Morten Hede, Jyllands-Posten

Hold kæft, hvor kunne de fem kaste sig rundt om en lang sort bænk, i en fusion af street og moderne dans, som var den en fjedrende affyringsrampe. (…) Legende cool symbiose mellem mænd og bænk.
Monna Dithmer, Politiken


DANSERE: Adam Tocuyo, Alexander Skjold, Jens Schyth Brøndum, Kristián Mensa og Mark Philip

IDÉ, KONCEPT & KOREOGRAFI: Stephanie Thomasen / SCENOGRAFI: Johan Kølkjær / LYSDESIGN: Peter Løkke

Tidspunkt

4. august kl. 15.00

Spillested

Rådhusplænen, Ved Fjorden 6, 6950 Ringkøbing

OBS: I tilfælde af kraftigt regnvejr rykkes til Hvide Sande Fiskeauktioner. Besked gives senest 3. august via mail og sms. Hold også øje med hjemmesiden og facebookeventet.

Billetter

Standard: 120 kr.

Pensionist: 90 kr.

Unge 15-26 år: 90 kr.

Børn 0-14 år: GRATIS

Gruppe min. 10 voksne: 100 kr. pr. billet

Der tillægges billetgebyr på 10 kr.

Billetter kan også købes ved indgangen med kontanter eller mobilepay, men vi opfordrer til at købe på forhånd så du er garanteret en siddeplads

Fotokredit: Raphael Solholm